HYPNOSE INSTITUTTET - Uddannelse
Logo

Hypnose Spirituel Psykoterapeut uddannelsen

Praktiske oplsyningerTilmelding
3. år - Spirituel Psykoterapeut og Hypnohealer uddannelsen   

Nu har du mulighed for at lave din klinik til et holistisk alternativ center.

Du er allerede uddannet både Master Hypnoseterapeut og NLP Master Practitioner og har fået meget psykoterapeutisk viden og måske er du allerede i gang med at modtage klienter og danne din egen klinik.
Det kan også godt være er du vil starte din hypnoterapi - uddannelse gennem spiritualitet og hypnose. Man selv vælger rækkefølgen.

På vores Spirituel Psykoterapeut & Hypnohealer uddannelse får du flere værktøjer til at være effektiv behandler af stress, angst, fobi og depression. Du lære at åbne for spirituele årsag for bl.a. jalousi, migræne, insomnia, hovedpine, stress, depression, angst og fobi. Du bliver en succesfuld spirituel hypnose - psykoterapeut og kunne anvende indlæringerne til effektiv parterapi og familieterapi.

Modul 1:  Meditation
Modul 2:  Reiki-healing
Modul 3:  Mad og relationer
Modul 4:  Åndedrætsterapi
Modul 5:  Psykospiritualitet

Sind, krop og sjæl som en harmonisk helhed.

På HYPNOSE INSTITUTTETs Spirituel Psykoterapeut & Hypnohealer uddannelse vil du som terapeut selv lære mange nye værktøjer. Dette forløb vil opsummere alt, hvad du har lært på din Hypnose/NLP Practitioner og Master uddannelse og samle det til en større helhed. Det er en holistisk uddannelse, hvor du selv lære at opnå mere velvære, bedre livskavalitet og større sundhed.

Du lærer at kombinere hypnoseterapeutisk arbejde med forbyggende sund livsstil, til forøge din og dine klienters sundhed, velvære og skabe større livskvalitet. Du lærer at kombinere hypnose og NLP metoderne med spirituel psykoterapeutisk synsvinkel, som giver din terapi en yderst vigtig dimension den spirituelle dimension.

SPIRITUEL PSYKOTERAPEUT-uddannelsen
Hypnohealer - uddannelsen

Næste modul:

Reiki-healing 

05.-12.  september   2011

Alle hypnoterapeutiske værktøjer, som du får på denne uddannelse: healing, sund mad, åndedrætsteknikker og familierelationer vil du lære at relatere til og analysere udfra et psykoterapeutisk aspekt. Du bliver en effektiv spirituel hypnose-psykoterapeut.


Spirituel Psykoterapeut & Hypnohealer uddannelsen består af 5 moduler á fire dage.

Pris:
20.000,- hele uddannelden
4.000,- en separat modul

Spirituel psykoterapeut-MODUL:     HYPNOSE og MEDITATION

     
Hypnose og Meditaions modul hændler om:

Hvordan Hypnose og Meditaion er relatiret til hinanden.
8-trins meditations metode
Indlæring og praktisering af enkelte og effektive meditations teknikker
Elementer - deres karakteristiker og deres betydning i vores liv
Elementer-baseret meditations teknikker
Elementer-typologi: lær at kender menneskers type baseret på
elementer - dybere forståelse for menneskers holdninger og adfærd
og meget mere...

Tid

Sommer 2012

Sted
Grækenland

Pris
kr. 2.000,-
(+ rejseudgifter - betales direkt til Spies)

Underviser
Ludmila Frolova 

Spirituel Hypnose-psykoterapeut-MODUL:     HYPNOSE og PSYKOSPIRITUALITET


Du lære at anvende hypnose til at guide dine klæienter til at gennemføre spirituelle oplevelser:
Du lærer regression til en tidligere liv.
Liv mellem livene - guidning.
Principer for spiritualitet.
Afklarer bedre dine egne spirituele holdninger.
Kommer bedre i kontakt med din egen spiritualitet og lærer at bruge den.

Du lærer at skabe nye synsvinkel på hvad er årsag til stress, fobi, angst og depression. Du lære spiritueller aspekter af symptomer som migræne, hovedpine og jalousi. Du lære spirituele aspekter af at behandle mod vægttab, slankekur, at lave familieterapi, parterapi og bliver en efterspurgt hypnoseterapeut og hypno-psykoterapeut.

 

 

Tid:
Nye kommer snart

Sted:
Hellerupvej 43, st.tv.
2900 Hellerup

 

Pris:
kr. 4.200,-
(+ moms til virksomheder)

Underviser:
Ludmila Frolova

Spirituel psykoterapeut-MODUL:    Hypnose for healing:     REIKI-HEALING      

Reiki-healing er netop den form for healing, som alle mennesker kan lære på en nem og behagelig måde, fordi du kan det i forvejen. Du får Reiki-indvielser, som i større grad aktiverer de healende evner, som du har i forvejen. Indvielserne åbner op for den universelle healende energi og dermed åbner op for dine healingsevner. Du lærer at kombinere hypnoseterapi med healing og bringe en spirituel dimension i dine terapi sessioner og i behandling af klienter.

Kursus i Reiki healing 1 & 2. Hvis du allerede har Reiki 1, så genopfrisker du din indlæring og lærer Reiki 2. Hvis du har Reiki 1 & 2 indvielserne, så har du mulighed for at få indvielse som Reiki 3 og udvikle dig videre som Reiki Healer. Du lærer at kombinere hypnoseterapi med healing og bringe en spirituel dimension i dine terapisessioner.

Reiki-healing er netop den form for healing, som alle mennesker kan lære på en nem og behagelig måde, fordi du kan det i forvejen. Du får fire indvielser, som i større grad aktiverer de healende evner, som du har i forvejen.
En vigtig del af kurset er netop indvielsesritualerne, som hjælper til at åbne op for den universelle healende energi og dermed åbner op for dine healingsevner.
På kurset lærer du både at heale gennem direkte kontakt ved at lægge hænderne på kroppen og du lærer Reiki symboler, så du kan sende fjernhealing.

 

 

Tid
05. - 12. juli 2011

Sted
Parga, Grækenland

Pris
kr. 2.000,- for kursus
(Rejse betales direkt til Spies)

Underviser
Ludmila Frolova
REIKI-MESTER
fra 1994 in The Traditional Liniage of the Usui Sistem of Natural Healing
REIKI-HEALER fra 1991

Spirituel psykoterapeut-MODUL:    Hypnose og ÅNDEDRÆTSTERAPI

En Trancemetode til at få kontakt til og heale din krop, sjæl og følelser.

Åndedrætsterapi benytter en teknik til cirkulært bevidst udført vejrtrækning og forbindelsen mellem krop og sind til at få adgang til kroppens fortrængte behov og følelser.

Du vil lære dyb frigørt vejrtrækning og du lære vejtræknings forbindelse til liv og sundhed, død og sygdom, balancer og ubalancer.

Du lærer, hvordan man identificerer kroniske blokeringstilstande og du lære at facilitere den følelsesmæssige frigørelse, som åbner for en fri beværelse af energi i dig selv, som give dig overskud og ressourcer i din hverdag. Det gøre dig og dine klienter, du arbejder med, endu mere hel, uafhængig, selvstendigt voksent menneske, det gør dig til et større helhed af dig selv. Det fylder dig med livsglæde og livskrafter. Det få din sjæl at blomstre og trives, det frigør dine ressourcer til at du kan nyde livet fuld id!

 

 

Tid:
Nye dato kommer snart

Sted:
Rebekkavej 59, st.  
2900 Hellerup

Pris:
kr. 4.000,- 
(+ moms til virksomheder)

Underviser
Ludmila Frolova

Spirituel psykoterapeut-MODUL:     BEVIDSTHED  om  KROP, MAD og FAMILIERELATIONER

Tid: nye dato kommer snart
Pris:
4.000,-                    
 Bevidsthed
- kropslig og ernæringsmæssig. Du lærer flere aspekter af madens betydning i vores liv.
Psykoterapeutiske og spirituelle synsvinkler i relation til spiseforstyrrelser. Hypnose og healing til at kurere forskellige slags spiseubalancer.
Ubalancer i familie relationer.

Du lærer en fascinerende effektiv og utrolig nem metode at transformere de ubehagelige følelser, som holder på problemet, og at fyldes med ro og afslappethed, både fysisk og mentalt.

Du lærer, hvordan du kan lære dine klienter at udvikle større bevidsthed, skabe overblik over mønstrerne og blive i stand til at traffe ny, sunde, konstruktive valg.

Intensiv, insigtsfuld, helende, berigende forløb!

Praktiske oplsyningerTilmelding