Logo

NLP / Coaching for leadere, medarbejdere
og individuelle personer

Tilmelding
NLP / Coaching Practitioner
Coaching - hvad er det?
   

Coaching er et samarbejde mellem en coach og en "klient", fokus person (FP), omkring klientens mål.
FP har en potantiale, som han/hun ikke altid er bevidst om at han har. Coach ved, at klienten har ressourcer i sig selv til at løse opgave, udfordringen og at nå sit mål med opgaven. Coach stiller kraftfulde spørgsmål, som får klienten til at søge svar og dermed aktivere sin potentiale. Effekten er - nye insigter, nye, effektive beslutninger, og hverdags praktiske opgaver, som fører til resultat!
Coachende relationer giver ekstra energi, støtte selvbevidsthed og selvansvarlighed hos FP.

Team-coaching
er en værktøj til at få en team fungerer optimalt, skabe mest fungerende relationer, løse konflikter, realisere teams potentiale.

Bestil coaching sessioner til dig som leder,
til dine medarbejder og/eller til en arbejdsteam. 

Mob. 26 85 03 39 Ludmila
mail@ludmila.dk

 

Ludmila Frolova er en coach med stor erfaring, angagerer sig stærkt i sine FP-ner og går direkt mod målet i den tempo, som er bedst for klienten.

Nøgleord: respekt, samarbejde, målrettedhed, at stole på processen, på klientens potentiale!

Bestil coaching på
mail@ludmila.dk

mob. 26 85 03 39  Ludmila

 

 

 

NLP

N L P

Neuro – vores 5 sanser, vores hjerne og nerve system, som skaber vores unikke oplevelser af denne ydre verden.
Lingvistisk – sprog, som giver mening til de indre oplevelser, som vi danner.
Programmering/Psykologi – vores tanke-, føle- og adfærdsmønstre, som vi har skabt og indlært: køre bil, cykle, lave en kop te – mange automatiske processer i vores hverdag, som fungerer for os. Og dem, som ikke altid fungerer godt for os: usunde vaner, bekymringer, manglende selvtillid osv.

NLP teknikker giver muligheder for ”omprogrammering” – at lære noget, som fungerer bedre, at skabe en positiv forandring.

NLP er også en moderne effektiv praktisk form for psykologi, som virker! NLP er vokset ud fra og opsummeret essensen og de mest basale principper af den Humanistiske Psykologi, som startede i 50-serne og har gjort en stor forskel.

NLP er også en holdning af nysgerrighed, ønske at eksperimentere, forske i verden, danne sine unikke erfaringer, være kreativ,
skabe ting og at udfolde sin potentiale.

NLP – er en forandrings værktøj, som du kan bruge: dit lykkeligt liv er dit vælg og du får instrumenter til at skabe den.

 


Underviser på NLP / Coaching Practitioner uddannelsen
er Certificeret NLP Trainer og Professionel Coach

 

Ludmila Frolova
er international certificeret Coach, NLP Trainer
og en underviser med mange års erfaring.


er leder og indehaver af HYPNOSE INSTITUTTET - en professionel virksomhed, som hun etablerede i 1995 efter at have uddannet sig i NLP og Hypnose (både i Danmark og i USA - Certificeret Tæner i NLP og Hypnose). Ludmila har i 15 år afholdt en lang række uddannelser i NLP og hypnose og står selv for undervisningen og gruppecoaching, samtidig med, at hun arbejder med terapi og coaching af enkeltpersoner.

Ludmila er født og opvokset i Rusland, hvor hun blev uddannet på Universitet i Moskva i humanistiske fag bl.a. psykologi og har efteruddannet sig i psykologi som speciale.

Ludmila er anerkendt for sine uddannelser og kurser og sin evne til at inspirere og hjælpe mennesker med deres personlige og professionele udvikling og vækst.

Ludmila Frolova er selv en inspirerende eksampel til en effektiv positiv forandring:
Hun har flyttet i et nyt land, har lært et nyt sprog og har opnået markant succes som en selvstændig erhvervdrivende. Hun bruger de selvledende værktøjer selv og viser: NLP, coaching og selvledelse virker!

 

 

Ludmila Frolova

 

 

 

NLP / Coaching for Business og selvledelse er fantastiske redskaber til at skabe positiv forandring

 

 

 
NLP / Coaching Practitioner
Tilmelding