Logo

Værdier

HYPNOSE INSTITUTTET – en hypnoseskole, anerkendt af SAB og NGH      

HYPNOSE INSTITUTTET   er en behandlings og uddannelses sted, hvor vi yder vores bedste til at skabe de mest optimale resultater hos vores kunder.

HYPNOSE INSTITUTTET er startet af Ludmila Frolova i 1995, og er første i Denmark, som startet Certificerede Hypnose/NLP uddannelser i 1998.
Siden den har Hypnose Instituttet uddannet mange hypnose-eksperter, bl.a. nogle danske bedste og mest efterspurgte terapeuter, som har været anerkendt i medie og Hypnose TV-programmer.

Alle HYPNOSE INSTITUTTETs aktiviteter tager udgangspunkt i den enkelte persons egne ressourcer og hjælper mennesker til at få en bedre livskvalitet og livskraft.

HYPNOSE INSTITUTTET er en af kun to hypnoseskoler i Danmark, som uddanner hypnoterapeuter, som kan opnå RAB-godkendelsen.

HYPNOSE INSTITUTTET tilbyder uddannelser, kurser, foredrag, hypnoterapi, NLP-behandlinger og coaching - seriøs og kvalificeret hjælp.

Du vil komme til at gennemgå en intensiv og inspirerende personlighedsudvikling og styrke og udvikle dine nuværende kompetencer.

Instituttets uddannelser er udviklet som interaktive teknikker, hvor deltageren gennem indlæring af hypnose samtidigt lærer NLP. Du lærer NLP-terapi og Hypnoterapi, Coaching og effektiv multilevel kommunikation.

Efter du har deltaget i ét af vores uddannelsesforløb vil du være certificeret i både hypnose og NLP.

Vi glæder os til at møde dig...

COPYRIGHT * HYPNOSE INSTITUTTET